Zomerlezen: Backpack

Zomerlezen doe je met de Jonge Jury! Het boek Backpack van Marlies Slegers is een superspannende thriller over een backpackvakantie die langzaam maar zeker in een nachtmerrie verandert…

Josefien – Joos voor haar vrienden – heeft de tijd van haar leven wanneer ze drie maanden door Indonesië backpackt. Ze ontmoet op Bali de excentrieke Colette, de surfer Wayan, de vrolijke Linde en de Australische Chase. Wanneer ze op een dag geskimd wordt en geld nodig heeft, weet Chase wel een manier om snel aan geld te komen.

"Door het geweldige einde ontdek je dat niets is wat het lijkt en weet het verhaal je tot het laatste moment te fascineren."

Youngadultbooks.nl over 'Onder mijn huid'

Joos besluit eenmalig een drugsdrop te doen, maar Chase heeft andere plannen en Joos komt staat er ineens alleen voor. Als Linde dan ook nog verdwijnt, raakt Joos alle controle kwijt. En dan slaat het noodlot toe…

Wil je meer zomerlezen? Klik hier voor meer boekentips!

Deel deze pagina:

Tips van de week