Tip van de week: Anna

Anna is een gewone zeventienjarige meid. Haar leven is niet echt benijdenswaardig. Ze botst vaak met haar moeder, heeft niet bijster veel vrienden op school en haar vader is veel te druk met zijn nieuwe gezin. Dan krijgt Anna het bericht dat ze misschien ongeneeslijk ziek is, maar ze weten nog niet precies wat ze mankeert. Ze blijft enkele dagen thuis van school en haar moeder licht de hele school in tegen haar zin. Nu wil vast niemand nog wat met Anna te maken hebben…

Maar dan ineens verandert alles in positieve zin. Haar vader maakt weer tijd voor haar vrij en ze leert haar schattige jonge stiefbroertje kennen. Op school neemt de populaire vriendengroep Anna op in hun midden en ze geniet van de aandacht. Als blijkt dat ze toch niet zo ziek is, komt Anna voor een groot dilemma te staan.

Zal ze de waarheid vertellen en het risico lopen om haar fijne leven te verliezen?

Anna is het eerste boek in de nieuwe reeks Dilemma. Als lezer ervaar je hoe het hoofdpersonage voor een heftig dilemma komt te staan en hoe het leven daardoor bijzondere wendingen neemt.

Deel deze pagina:

Tips van de week