Tip van de week: Hoe groot is de liefde

Mila komt uit Drenthe en gaat studeren in Amsterdam. Op een studentenfeest ontmoet ze dirigent in opleiding Steffan en wordt ze voor de eerste keer in haar leven echt verliefd. Maar Steffan is niet zo goed in verkering, zegt-ie zelf. Naast Mila krijgt ook de vrijgevochten Jules een relatie met Steffan. Jules is zangeres in zijn koor en een spontaan stadsmeisje. Mila is eerder een denker en een twijfelaar. Steffan lijkt een flierefluiter, maar draagt een zware last met zich mee.

Met z’n drieën beleven zij de mooiste herfst van hun leven, maar ze gaan ook door een moeilijke periode. Wanneer de situatie uit de hand loopt, proberen Mila, Jules en Steffan zich staande te houden. Is hun liefde groot genoeg om te kunnen delen?

Anna van Praag vertelt op prachtige wijze het ontroerend verhaal van drie zoekende jongeren. Het verhaal is herkenbaar voor iedereen die soms piekert over liefde.

Deel deze pagina:

Tips van de week