Tip van de week: De laatste halte

Havo 4 vertrekt op werkweek naar Londen en Loïs, Jonas, Naima en Ralph worden willekeurig samen in een groepje ingedeeld. Hiervoor hadden ze eigenlijk nooit veel met elkaar te maken gehad. Door samen te werken aan allerlei opdrachten leren ze elkaar beter kennen en ontstaat er al snel een bijzondere vriendschap. Ze pakken de metro om de bezienswaardigheden te bezoeken, maar dan slaat plotseling het noodlot toe en verandert Londen in een terroristisch toneel…

Als de vrienden zichzelf in veiligheid moeten brengen, groeit het onderlinge vertrouwen hand in hand met de angst en onzekerheid.

In De Laatste Halte word je elk hoofdstuk meegenomen in de gedachten en emoties van één van de vier personages. Het is een heftig verhaal dat angstaanjagend realistisch aanvoelt.

Deel deze pagina:

Tips van de week