Tip van de Week: Ctrl Alt Delete

Lily heeft NonHodgkin, waardoor ze geen kracht meer heeft om te dansen. En dat terwijl het haar lust en haar leven is! Na een lang behandeltraject is ze eindelijk genezen en probeert ze het dansen weer op te pakken. Na jaren hard werken komt haar wens dan eindelijk uit: ze mag in de videoclip van Unity spelen, de hotste boyband op aarde.

Bij de opnames van de videoclip ontmoet ze Jim en samen werken ze hard aan de videoclip. Lily vindt hem een enorme kwal en bloedirritant. Maar als ze ziet hoe Jim zich inzet voor kinderen in het ziekenhuis, verandert haar beeld van Jim volledig. Ze ziet een zachtere kant van hem en ze groeien steeds meer naar elkaar toe. Lily heeft eindelijk het geluk in haar leven teruggevonden, maar dan…

Ctrl Alt Delete is een verhaal over liefde, vriendschap en volwassen worden.

Deel deze pagina:

Tips van de week