Tip van de Week: Team Mortis – Engel des doods

Vijf gemaskerde jongemannen vallen in Charleroi een supermarkt net voor sluitingstijd binnen. Ze vermoorden koelbloedig alle aanwezige klanten en werknemers, maar sparen één Marokkaans tienermeisje. De schade is enorm, maar de buit is beperkt: enkele duizenden euro’s en een armbandje met een engel aan.  Yuna Tahiri, de enige overlevende van de overval, gaat sinds die dag door een hel. Ze lijdt aan geheugenverlies en ontvangt e-mails en berichten met beelden van de overval.

Team Mortis (Team van de dood) is een uiterst geheim Europees proefproject, waarvoor jongeren worden ingezet om uitzonderlijke undercoveropdrachten uit te voeren. De zestienjarige Erika is de leidster van het team. Na jaren van stilzwijgen, worden ze opgeroepen door de Europese inlichtingsdienst voor de zaak in Charleroi.

Er zijn meer boeken in de serie Team Mortis, maar ze zijn apart van elkaar te lezen en je kunt dus met elk boek beginnen!

Deel deze pagina:

Tips van de week