Tip van de Week: Complot

Abby studeert aan de politieacademie en loopt stage bij de recherche in Amsterdam. Samen met haar collega’s werkt ze aan een onderzoek naar de activiteiten van de criminele organisatie Red Snake. Ze voelt zich helemaal thuis bij de recherche, al heeft ze dat gevoel niet bij haar familie. Ze heeft het er heel moeilijk mee dat haar ouders gescheiden zijn. Als haar moeder een nieuwe vriend heeft en Abby erachter komt dat haar vader op Tinder zit, is de maat vol. Ze wil niet meer thuis zijn en vraagt aan haar beste vriendin Jane om een paar dagen samen naar Londen te gaan. Wat Jane alleen niet weet is dat Abby niet alleen vlucht voor haar thuissituatie, maar dat ze ook in London zit om de criminele organisatie Red Snake op te sporen. Jane is boos dat Abby haar de waarheid niet heeft verteld, maar ze gaat toch mee op pad om Red Snake op te sporen. Als Jane en Abby naar een pakhuis gaan, gaat alles mis en verdwijnt Jane…

Complot is een spannende thriller geschreven door Eva Burgers, die jarenlang als rechercheur op de afdeling zware criminaliteit werkte. In haar boeken combineert ze haar liefde voor schrijven en haar kennis van justitiële zaken.

Deel deze pagina:

Tips van de week