Tip van de Week: Tegenwoordig heet iedereen sorry

Bianca is een twaalfjarig meisje en komt uit een gezin met gescheiden ouders. Ze woont samen met haar broertje Alan bij haar moeder. Alan heeft al drie keer een hartoperatie gehad en krijgt hierdoor meer aandacht en liefde van hun moeder. Daarnaast vindt haar moeder Bianca een meisje met een gebruiksaanwijzing. Ze voelt zich niet alleen door haar moeder afgewezen maar ook door haar vader. Hij noemt haar onhandelbaar en sinds hij met zijn nieuwe vriendin Cruz naar een woongroep is verhuisd, mag ze niet meer elk weekend op bezoek komen.

Bianca voelt zich alleen en niet gezien, totdat ze Billie King ontmoet. Zij is de moeder van het vriendje van Alan en een actrice uit Bianca’s favoriete soap. Billie noemt Bianca een merkwaardig meisje en dwingt haar, zonder iets te zeggen, zichzelf niet meer te verstoppen.

Deel deze pagina:

Tips van de week