Tip van de Week: Truth or Dance

De vier vriendinnen India, Lisa, Nikki en Zoë zitten samen op het conservatorium en willen niets liever dan dansen en beroemde ballerina’s worden. Dit schooljaar is hun eindexamenjaar en dus moeten ze laten zien wat ze kunnen. Ze werken keihard en niets lijkt hun succes nog in de weg te staan. Totdat de meiden aan een groepschat worden toegevoegd met de naam Truth or Dance. Eerst denken ze dat de groepschat een schoolproject is, waarbij ze opdrachten moeten uitvoeren om een hoofdrol in de eindvoorstelling van het conservatorium te krijgen. Maar de opdrachten zijn bizar en zelfs gevaarlijk. Als er dan ook nog dreigende berichten komen, voelen de meiden zich steeds minder veilig en zelfs hun vriendschap lijkt gevaar te lopen. Weigeren heeft echter grote gevolgen en kan niet alleen hun toekomst in gevaar brengen, maar ook hun leven en het leven van hun dierbaren…

Truth or Dance van Chinouk Thijssen is het eerste deel van een mysterieuze en zenuwslopende trilogie over de duistere kanten van de balletwereld.

Deel deze pagina:

Tips van de week