Tip van de week: Knock-out

Fay voelt zich radeloos als haar zus Ginger van de een op de andere dag mysterieus verdwijnt. Weglopen doet haar zus vaker, maar Fay voelt dat er meer aan de hand is. Kort na de verdwijning van Ginger is Fay getuige van een afschuwelijke afranseling. Ze wil contact met de politie opnemen, maar ontvangt een dreigement: als ze niet zwijgt, wordt ook zij afgetuigd.

Dan wordt er tijdens een Halloweenfeest weer een toegetakeld meisje gevonden. Fay vermoedt dat er een verband is tussen de verdwijning van haar zus en de mishandelingen. Maar haar zoektocht naar antwoorden brengt Fay zelf én anderen in levensgevaar…
Knock-out is een spannende politiethriller die je meeneemt in een verhaal over tieners, geheimen en groepsdruk.

Wil jij ook weten wat er met Ginger is gebeurd? Lees dan snel het boek!

Knock-out is één van de vele spannende thrillers van Cis Mejier. Haar eerste thriller Verdoofd werd in 2014 genomineerd voor een Hebban Award. Vervolgens schreef ze ook de thrillers Val en Moordspel die allebei lovend werden ontvangen.

Deel deze pagina:

Tips van de week