Tip van de week: Tsunami

2165.  In deze wereld leven de vijftienjarige Skye en de veertienjarige Jazz. Skye leeft in een wereld die hard is getroffen door de klimaatverandering. Toen ze acht was, is Skye haar ouders verloren aan de natuurkrachten, maar ze heeft het hoofd nooit laten hangen. Nu ze vijftien is, moet ze vluchten uit de vestiging waar ze een nieuw leven heeft opgebouwd.
Na het overlijden van zijn moeder wil Jazz niets liever dan op zoek gaan naar Civitas, naar wat hij heeft gehoord de enige plek op aarde waar je nog kunt leven zoals voor de klimaatverandering. Skye en Jazz doorstaan vele gevaren, maar ze leren ook nieuwe vrienden kennen, zoals de gesloten River en de arrogante Colin. Wanneer hun wegen elkaar kruisen, besluiten ze samen op te trekken naar Civitas.
De gevaarlijke reis wordt voor Skye en haar nieuwe vrienden een innerlijke zoektocht naar hoop, geluk en liefde. Wanneer een zeebeving een tsunami veroorzaakt, lijkt er vroegtijdig een einde te komen aan hun expeditie…
Rauwe, schokkende momenten en aangrijpende, romantische scènes wisselen elkaar in een snel tempo af waardoor je als lezer wordt overspoeld door een emotionele vloedgolf.

Tsunami is het spannende eerste deel van de apocalyptische ADEM-serie, een coming-of-ageverhaal dat nog lang nazindert.

Deel deze pagina:

Tips van de week