Tip van de week: Fright Night

Wat is je grootste angst? Ik weet het antwoord nu.
Een groepje vrienden geeft zich op voor een fright night: ze brengen de nacht door in een bos, waar ze worden geconfronteerd met hun grootste angsten. Wat gebeurt er als die angsten veel te dichtbij komen?
Vijf jongeren gaan het bos in. 
Een van hen zal de nacht niet overleven. 
En een van hen is de moordenaar.

 

Een onheilspellende intro zet de sfeer voor het nieuwe boek van Maren Stoffels. Dylan, Quin en Sofia geven zich op voor een fright night in het bos en worden daar gekoppeld aan twee anderen: Neele en Martijn. Met zijn vijven gaan ze het bos in om hun angsten onder ogen te zien. Ook Reza en Sandy en de moordenaar doen hun intrede in het verhaal.

Langzaam leer je door de verhalen die verteld worden vanuit Dylan, Sofia en Reza, niet alleen de gebeurtenissen in het bos kennen, maar ook de achtergronden van de verschillende karakters. Dit maakt het boek meer dan alleen een thriller. Het maakt dat je meeleeft met de karakters. Het blijft ook tot het laatste moment spannend wie er wordt vermoord en wie de moordenaar is! Kortom; Fright Night van Maren Stoffels is een boek waarbij je elke bladzijde met meer spanning omslaat.

Deel deze pagina:

Tips van de week