Tip van de week: Snitch van Margje Woodrow

Hoewel Margje ook nog in de race is voor de Prijs van de Jonge Jury 2018 met haar boek Verwoest schrijft ze gelukkig gewoon door! Haar nieuwste boek Snitch is pas een maand uit en nu al enorm geliefd.

Dit wederom superspannende boek vertelt het verhaal van Roos, wiens jarenlange vriendschap met Quinty onder druk komt te staan wanneer Fenna bij hen in de klas komt. Quinty kiest voor Fenna en haar vrienden. Roos voelt zich afgedankt. Ze reageert heftig, iets wat haar omgeving als een probleem ziet. Er wordt zelfs ritalin voorgeschreven, maar Roos weigert.

Steeds vaker lijkt Roos betrokken bij ongelukken van haar klasgenoten. Ze heeft de schijn tegen en iedereen verdenkt haar. Maar dan ontdekt Roos wat er daadwerkelijk speelt… Geloven ze haar of is er sprake van verraad?

Snitch is een ijzersterke realistische jeugdthriller, die je volledig meesleept in het verhaal. Kortom: scoor deze must read snel voor in je vakantie!

Kan je je nieuwsgierigheid niet meer onderdrukken? Kijk de boektrailer!

Deel deze pagina:

Tips van de week