Tip van de week: Livestream

Hey. Ik ben Rick en ik heb echt de meest krankzinnige dag achter de rug.
In New York. Met Kris.
Of eigenlijk: zonder Kris, want ik had haar nog maar net ontmoet of ze was alweer weg. En dan bedoel ik ook echt verdwenen. Vanished…

Na een teleurstellend schooljaar besluit Rick om in zijn eentje naar New York te gaan. Hier ontmoet hij Kris. Zij vertelt hem over een bizar plan, waarbij ze zijn hulp nodig heeft. Dit meisje intrigeert Rick en dus stemt hij in. Wanneer haar plan misloopt en Kris verdwijnt, kan hij niet anders dan naar haar op zoek te gaan. Het gevolg is dat Rick in een vreemde wereld belandt, waarin alles niet gek genoeg lijkt te kunnen! Alles komt voorbij: van een drag queen, tot een basejump, een ontvoering, een explosie, een kopstoot, een goksite en nog veel meer. Kortom: voor je het weet raak je volledig in de ban van dit boek en kom je stukje bij beetje meer te weten over de toedracht van hun ontmoeting…

Het spannende boek Livestream van Buddy Tegenbosch gaat over een bizarre twintig uur durende zoektocht dwars door Manhattan in New York. Buddy schrijft op eigentijdse en levendige wijze, waardoor je dit boek vanaf de eerste bladzijde eigenlijk niet meer weg kan leggen. Na zijn populaire debuut Pokerface, dat in 2013 ook al een Leestip was van de Jonge Jury, weet Buddy met zijn nieuwe boek Livestream opnieuw velen te raken en verbazen!

Renske van het Jonge Jury Boekgenootschap beschrijft Livestream als een verhaal ‘met veel spanning, een vleugje romantiek en een verrassend eind’. Mocht je zelfs nu nog niet overtuigd zijn: kijk dan de onderstaande boektrailer van Livestream!

Deel deze pagina:

Tips van de week