Tip van de week: Verwoest

In de aanloop naar deze Jonge Jury-editie viel dit razendspannende boek ons meteen op. Kevin en Fleur, ambassadeurs van het Jonge Jury Boekgenootschap, waren direct fan en dus schopte Verwoest het begin dit schooljaar ook al tot Jonge Jury-Tip van de Week.

Fleur noemt Verwoest van Margje Woodrow een jeugdthriller van ongekend niveau: waag je je aan dit verhaal, dan voel je binnen no time de gruwelijke sfeer… De broer van Juul is verongelukt en ze mist hem vreselijk. Je hebt meteen in de gaten dat er iets niet klopt, alleen je weet nog niet wat… Maar hoe verder je in het verhaal getrokken wordt, des te meer antwoorden je vindt. Fleur merkt op dat Verwoest vlot is geschreven, waardoor het geen moment langdradig of saai wordt.

Luister naar het interview van Janneke Siebelink, hoofdredacteur bij lees.bol.com met onze eigen Fleur. Vind jij Verwoest ook zo goed, stem dan snel en wie weet wint dit boek de Prijs van de Jonge Jury 2018!

Deel deze pagina:

Tips van de week